dinsdag 24 december 2013

Vrolijk Kerstfeest iedereen!

Hoi iedereen,

Het is nu nog misschien 1 dag te vroeg om het te gaan posten maar morgen is het al weer eens 25 december en dat betekent dus dat het weer eens Kerstmis is. Ja, de tijd gaat zo snel voorbij. En wij van Eternally Butterflies willen jullie een mooi 2014 wensen en vrolijke Kerstdagen. :) Ik hoop dat jullie nog allemaal wel heel blijven tijdens het vuurwerk afsteken en dat jullie niet met spoed naar het ziekenhuis gebracht moeten worden. :)


zaterdag 14 december 2013

Rijst balletjes.

Hi lezers,

daar is Jay weer en nog steeds in de sfeer van gerechten. En ook nog steeds een beetje in de Aziatische sfeer. Ik kom namelijk weer met een Aziatisch gerecht, namelijk rijst balletjes! :)


Hoe maak je lekkere tonijn sushi?

Hee allemaal,

Het is al weer 9 dagen geleden dat we een bericht hebben gepost op de blog en dat spijt ons heel erg. En nu heb ik (Jay) weer eens een hoop ideetjes, ik ga weer terug naar de gerechtentips. En deze keer leer ik jullie om heerlijke tonijn sushi te maken!


donderdag 5 december 2013

Sinterklaas!

Hallo iedereen,

Ja, het is weer zo ver. Het is 5 december dus dat betekent dat het Sinterklaas is. Oké, ik vier het zelf niet meer maar het is toch wel leuk om er even een blogpost over te maken. Want, wat doe jij nou bij Sinterklaas?


vrijdag 29 november 2013

Outfit of the Day.

Hoi allemaal,

het is al weer iets van een week geleden dat we wat hebben gepost op de blog. Weer een beetje inspiratieloos en druk. Daarom kom ik vandaag weer met een Outfit of the Day post. :) Ik ben vandaag ook eens even wezen winkelen (had even nieuwe schoenen gehaald) en dat kan ik er dan meteen bij posten. :)


vrijdag 22 november 2013

Wishlist: Clothes.

Hi lieve lezers,

Ik zat al een tijdje te piekeren waar ik vandaag over zou moeten bloggen. Dus heb ik maar besloten om een post te maken over mijn wishlist. Wishlist? Ja, mijn wishlist. Wat ik nu dolgraag wil hebben qua kleding. Niet veel hoor. Maar waar zou ik dan anders over moeten schrijven? 



maandag 18 november 2013

Mijn favoriete feestdagen: Kerstmis.

Hoi lieve lezers,

Het is pas midden november en ik ben al helemaal in de kerstsfeer! Ja, ik hou dan wel niet van de sneeuw en kou. Maar december is toch mijn favoriete maand. Voor al omdat het dé maand is met de leuke feestdagen, Sinterklaas en Kerstmis. Naja, ik vier al een tijd geen echte Sinterklaas meer. Maar Kerstmis vier ik nog altijd met mijn familie! :)



zondag 17 november 2013

Outfit of the Day.

Hoi lieve lezers,

We hebben al een tijd geen OOTD post gemaakt. Dus vandaar dat ik vandaag met een nieuwe OOTD post kom. Ik moest ook een beetje rekening mee houden dat het niet handig is om een OOTD post te maken met dezelfde outfit waarvan je al eerder een OOTD post hebt gemaakt. Dus heb ik wat leuke kledingstukken erbij gehaald en besloten om daar een OOTD post over te maken. 
Het zijn misschien kledingstukken die je wel eens eerder hebt gezien. Maar dat maakt natuurlijk helemaal niks uit. Toch? :)


vrijdag 15 november 2013

DIY: Memory box.

Hoi lieve lezers!

Weer een nieuw fris bericht. We hebben een tijdje geen DIY post gemaakt. En omdat ik weer een idee heb om thuis zelf ook te doen, maak ik weer een nieuwe DIY post! :)

De foto van je geboorte, de dag dat je voor de eerste keer naar school ging, de foto van je eerste vriendje of vriendin. Waar kun je dat allemaal in bewaren? Ja, in je nieuwe 'memory box'! Mijn post voor vandaag gaat dus over hoe je je eigen 'memory box' kunt maken. :)


dinsdag 12 november 2013

Over de Streep: Mijn verhaal.

Hi lieve lezertjes,

hier ben ik dan weer met een nieuw bericht. Namelijk over het programma 'Over de Streep'. Sommige mensen noemen het ook wel eens 'Ga over de Streep' maar het komt op hetzelfde neer.

Waarom maak ik hier een bericht van?  Ik maak hier een bericht over omdat ik graag hier wat over wil vertellen. En ook omdat ik het vorige week woensdag (06-11-2013) heb gedaan met mijn school. Gelukkig niet voor het programma zelf, maar met stichting Radar.


zaterdag 9 november 2013

Carrie.

Hoi lieve lezers,

het is weer een tijd geleden dat Frey, Berry en ik wat hebben gepost op de blog. En dat spijt ons heel heel heel erg. Omdat we het zo druk hebben met school en alles hebben we ook weinig tijd voor de blog. En we proberen zo veel mogelijk tijd vrij te maken voor een nieuw bericht op de blog.
Maar hier ben ik weer met een nieuw frist bericht. En dat namelijk over de film die nog maar pas in de bioscopen draait. Carrie. :)


woensdag 23 oktober 2013

Outfit of the Day: Jay.

Hoi lezers!

Ik zat eens te denken wat ik deze keer zou gaan posten. Ik had weinig inspiratie en bedacht me opeens dat ik weer een OOTD post wou doen. En hier dus mijn nieuwe OOTD post. Niet heel erg bijzonder of zo. Maar toch altijd wel leuk om te doen, toch? 

Hier een fotootje van mijn outfit. De foto's zijn een beetje mislukt maar duidelijk is het toch wel? Het lag waarschijnlijk aan mijn camera. Hij was een beetje blauwig bezig maar daar zal ik zo eens naar kijken. :)


maandag 21 oktober 2013

Tekenen: Een levenslange hobby.

Hoi lieve lezers!

Weer een tijd geleden dat we iets hebben gepost. Wij hebben het heel druk de laatste tijd maar gelukkig is het voor mij ook herfstvakantie! :) Dus dat wordt eens tijd voor een nieuwe post.

Als je zo naar de titel kijkt weet je denk ik misschien al waar ik het over zal gaan hebben. Tekenen. Ja, ik dacht dat ik daar nog helemaal niks over had verteld. Maar ja, als ik dat al deed was het waarschijnlijk maar een heel erg kort bericht. Teehee.

Ik laat in deze post heel erg veel tekeningen van me zien en ik hoop dat jullie er zullen van genieten. Ik probeer er bij iedere tekening een korte uitleg te geven van wie hij/zij is en waarom ik het heb getekend. Ik kan er ook het origineel bij doen maar dan wordt het echt een super lange post. Laten we maar beginnen met de tekeningen! :)


zaterdag 5 oktober 2013

DIY Nail Polish Swatch Book!

Hi allemaal!

Het is een tijdje geleden dat we wat hebben gepost op onze blog. En dat spijt ons heel erg. Echt waar. Dus nu kom ik (Jay) met een nieuw fris bericht. 

Ik ben dus echt een nagellakliefhebber en zoek altijd naar inspiratie. Een van mijn grootste inspiratiebronnen is cutepolish. Ze heeft echt van die leuke ideeën voor je nagels. Bijvoorbeeld je eigen Nail Polish Swatch Book, waar mijn bericht over zal gaan. :) Hier de video! 


donderdag 19 september 2013

Een lekker gezond broodje!

Hoi lieve lezertjes!

Al een tijdje niks gepost op de blog. Komt door school... Gelukkig was ik vandaag een beetje vroeg uit dus kon ik even achter de laptop om de blog een beetje bij te houden. :)

Deze keer kom ik weer met een lekker recept, namelijk een lekker gezond broodje. Naja, ik vind het een lekker gezond broodje. Hihi. Ik ben er dol op en ik neem het vaak mee als lunch voor op school. Maar het is niet lekker voor iedere schooldag, je moet namelijk een beetje afwisselen met het eten wat je meeneemt.


vrijdag 13 september 2013

Pesten.

Hee allemaal!

Jay hier met een nieuw bericht. En dan niet zo'n vrolijk bericht. Ik ga het vandaag namelijk hebben over pesten. Hier op de wereld worden zo veel mensen gepest. Ook hier in Nederland. Ik werd ook wel gepest, maar dat doet er niet aan toe. Ik wil nu dus graag wat vertellen wat de gevolgen zijn als je iemand pest.


donderdag 12 september 2013

Gedichten.


Helahola,

Ik ga jullie vandaag leren hoe ik een gedicht maak, op mijn manier.
Maar wat moet je daar nou eigenlijk allemaal voor doen? Simpel, hier opletten en je weet het.
Veel leesplezier!





dinsdag 10 september 2013

OOTD.

Hi allemaal! 

Jay hier! Ja, het is weer een tijdje geleden dat ik wat heb gepost. Maar in de tussentijd hebben we een vrolijke medeschrijfster bij gekregen. Berry! :) 

Vandaag is mijn tweede schoolweek begonnen en ik wou toch weer een keer mijn favoriete shirtje aan. Namelijk die van The Beatles. Ik ben er nog steeds ontzettend blij mee en ben blij dat ik zo'n shirtje heb. Ik heb me suf gezocht naar een leuk shirtje van The Beatles en een paar maanden terug kreeg ik mijn allereerste. Love it!


zondag 8 september 2013

NailArtPost (NAP)

Heeeeyyyy allemaal,
Berry hier met mijn nailart post!
Ik had hem gisteren moeten posten maar dat is er niet van gekomen...
Ik wil wel even zeggen dat ik nog niet de allerbeste nailartiste ben, hoeft ook niet!
Hier is de eerste foto deze is van mijn linkerhand.
Het is niet de beste foto maar ja, niks aan te doen.
Als je goed kijkt zie je dat het er erg klonterig en bobbelig uit ziet dat was precies de bedoeling.
Want dit is Monster Moon effect. Moon effect houdt in dat je alles van je nagel lakt behalve een heel klein stukje als een soort halve maan alleen heb ik het er expres gruwelijk uit laten zien.
Daarom heb ik het Monster Moon effect genoemd.



zaterdag 7 september 2013

OOTD-Post.

Heeeey allemaal,
Dit is Berry met een nieuwe OOTD-Post.
Het is een lange tijd geleden dus tijd voor een nieuwe!!!
Eigenlijk is deze outfit meer iets voor gisteren want vandaag is het niet zo mooi weer.
Hoe dan ook hier is ie!!!


Nieuw lid.

Heeyy,
Ik ben een vriendin van Frey en Jay en ik mag nu met ze samenwerken ik ben nu officieel lid van The Happy Goats. Ik heet Berry ik ben 13 jaar en woon in Nederland. Mijn hobby's zijn tekenen, fotograferen, zingen, dansen, schrijven, lezen en nailart. Ik vind het erg leuk dat ik nu meedoe met deze blog en zal ook veel schrijven, ik mag ook meedoen met de OOTD-Posts en zal af en toe ook nailart foto's posten met uitleg.
Byeeeee
Groetjuuus Berry
 -XXXXX-

zondag 1 september 2013

School.

Hee allemaal!

Frey en ik hebben het nu echt heel druk. Dat komt omdat we nu weer bezig zijn met school enzo. Voor Frey is school allang al weer begonnen. Maar voor mij begint het nog maar pas, namelijk dinsdag. We willen hier dus mee zeggen dat we de laatste tijd weinig gaan posten op onze blog. Dat vinden we allebei heel jammer, maar zo is het leven nou eenmaal. Maandag kan ik sowieso nog even een berichtje maken als ik tijd heb. 

Maar dinsdag echt niet meer. Ik kan mijn boeken gelukkig gewoon ophalen op school en dan moet ik hard beginnen aan kaften. Want dat heb ik dus niet gedaan en dat heb je ook als je je boeken op school moet ophalen. Dan kun je ze niet van te voren al gaan kaften. :(


Outfit of the Day.

Hello everyone! :)

We hebben al een tijdje geen OOTD post gemaakt en dus besloot ik er maar weer eentje te maken. Ook al is het heel koud buiten, binnen is het nog wel zomers! Naja, bij mij thuis dan. Ik heb dus gekozen voor een zeer blauwe outfit en ik draag deze outfit ook nog maar pas voor de eerste keer! Ik heb gewoon maar wat uit mijn kast gehaald en aangetrokken. 

En ben gisteren weer naar de kapper geweest om mijn haartjes een beetje bij te knippen. Ja, ik heb geen zin om te wachten tot dat het weer lang is. Trouwens, ik vind lang haar helemaal niks. Kost veel tijd om te wassen en te borstelen. En ik heb best dik haar dus dat is sowieso moeilijk kammen. 

Ik ben niet echt veel veranderd qua kapsel de laatste maanden. Hihi. Misschien wel van lichaam, ik ben gegroeid en ben natuurlijk weer wat aangekomen. Maar waar zie je het? In ieder geval niet bij mijn armen. Hihi. Misschien wel bij mijn buik, maar iedereen heeft toch wel een buikje? En weetje, ik ben niet zo'n meisje die in haar bikini gaat rondlopen op een warme zomerdag. Ik loop dan lekker in een t-shirt met een short. Simpel en niet te bloot, toch?


donderdag 29 augustus 2013

Boeken.

Hi lieve lezertjes!

Ik (Jay) ben al sinds dat ik lezen kon dol op lezen. Ik vond het altijd heel leuk om een verhaal te horen of een boek te lezen. Vaak lees ik fantasy. Maar naar mate ik 'ouder' werd had ik niet echt meer interesse in lezen. Ik had vaak ook helemaal geen tijd meer, en er waren ook niet echt leuke boeken. Nou, eigenlijk wel. Maar niet voor mijn leeftijd. Ik ben inmiddels 13. En heb nu 6 boeken in de kast staan, en het 6e boek is niet echt een boek maar een comic. Ja, ik hou van comics. :)

dinsdag 27 augustus 2013

Nederlandse opdracht.

Halloooooo!

Ik moest een opdracht voor Nederlands schrijven over mijn favoriete film! Ik heb de artikel gekopieerd voor jullie en zet hem ook op de blog! :)


Forrest Gump


Forrest Gump is een titel van een boek van Winston Groom uit 1985, en van de op het boek gebaseerde Amerikaanse film uit 1994. De film haalde 13 Oscarnominaties binnen. In deze tekst heb ik het over de hoofdrolspelers, waar het over gaat en dergelijke.

Forrest Gump is een film uit de jaren ’90. Al snel had de film veel publiciteit en werd er veel over gezegd in de massamedia. De hoofdrolspeler, Forrest Gump(Tom Hanks), had een dom imago en trok veel aandacht van mensen, verschillende magazines schreven over de succesvolle film.

Tom Hanks, heeft na de film Forrest Gump, slechts een jaar niks van zich laten horen. Daarna liet hij zich inspireren door een andere acteur, en begon weer met acteren, waarna er nog vele volgden, er zat amper een paar maanden tussen de films dat hij niet acteerde. Tom Hanks speelde voor het laatst in de film “Cloud Atlas” in 2012.

Het positieve beeld dat mensen van de film Forrest Gump hebben, is groot. 
Het is een film die nu nog steeds veel word bekeken, een jarenlang succes zal het zijn, en ook blijven voor de regisseur Robert Zemeckis. 




Naar: Tineke Roep, schrijfster op de blog.
www.thehappygoats.blogspot.com


Dit is de meeste geweldige film ooit, ik ben er verzot op. Ik heb hem nu al 4x gezien en ik blijf hem maar grappig vinden, sommige scènes ken ik ook uit mijn hoofd, omdat ik hem dus al zo vaak heb gezien! Ik houd niet van films maar wel van die! :D


xx Frey

woensdag 21 augustus 2013

25 facts about me: Jay.

Hee allemaal!

Al een tijdje niks gepost op onze blog en dat spijt ons ook heel erg. We hadden het druk met onze eigen zaken en dan hou je de blog niet echt meer bij. Maar niet getreurd! We stoppen nog lang niet, we beginnen meer leuke ideetjes te krijgen en die willen we dolgraag met jullie delen! :)

Wat dacht je van de wereldwijde trend 25 facts about me? Ik dacht, laat mij dan ook maar meedoen! Ik kom hier dus aanhuppelen met 25 feiten over mezelf. Dus je leert me na vandaag veel beter kennen! Ik ga het dus natuurlijk over mezelf hebben, wat ik leuk vind en wat ik echt haat. Meer weten? Klik dan op het oh zo bekende 'meer lezen' knopje onder de foto!


dinsdag 13 augustus 2013

Het recept voor heerlijk zelfgemaakte sushi.

Hallo allemaal,

Ik ben echt verslaafd aan sushi en vind het leuk om het ook weleens zelf te maken. Ik ben altijd al dol geweest op Aziatisch eten maar dat komt ook omdat ik half Indonesisch ben. Haha. :) Vandaar dat ik dus nou een keer mijn recept met jullie deel hoe ik sushi maak. Je hebt niet erg veel nodig, maar je moet er wel voor zorgen dat er een Chinees of Japans supermarktje in de buurt is. Bij mij is er gelukkig wel een, ik hoef alleen de tunnel door en dan zie ik hem gelijk. Het is een leuke supermarkt, ze verkopen van alles! Mie, rijst, verschillende soorten krupuk (mijn favoriet zijn Palembang Krupuk) en natuurlijk de ingrediënten voor sushi. Ze verkopen ook wel eens diepvries sushi, maar zelfgemaakt is toch altijd iets lekkerder! :)


zaterdag 10 augustus 2013

Waarom is water drinken toch zo belangrijk?

Hee allemaal,

Gelukkig is het nu niet meer zo warm als eerst. Maar met dat warme weer van toen heb je weinig honger en wil je alleen maar drinken. Maar wat? Ik zou dan toch echt kiezen voor een glas water. Ja, het klinkt misschien ontzettend raar, maar water is heel gezond en het is heel veel beter dan frisdrank. Met deze post wil ik eigenlijk uitleggen waarom water zo gezond voor je is door middel van tips. Door middel van de tips weet je ook meteen waarom het drinken van water zo belangrijk is. :))


Hoe haal je gemakkelijk je glitternagellak af?

Hee allemaal,

Nagellakliefhebbers kennen het vast wel. Nagellak met glitters. Superleuk om op je nagels te hebben, maar hoe haal je het eraf? De glitters afhalen is een rotklus, ik weet het. Daarom gebruik ik al een lange tijd geen nagellak meer met glitters, omdat ik al weet dat het weghalen een hele klus is en het blijf altijd wel een beetje aan je nagels kleven. Voor de mensen die het met me eens zijn heb ik hier dus een handige tip hoe je je glitters van je nagels af kunt halen! :))


donderdag 8 augustus 2013

Kort haar blijft heel populair!

Hee allemaal! 

We hebben al een tijdje niks gepost op onze blog. Geen inspiratie. :c Maar nu heb ik weer een leuk ideetje waar ik over kan gaan posten. Kapsels. En dan over kort haar. Kort haar is heel erg populair nou, voor al met de vakanties. Niet iedereen houdt van kort haar, en dan heb ik het over dat 'hele' korte haar. Ik heb nu al sinds februari kort haar. Natuurlijk een paar keer nog naar de kapper gegaan om het bij te knippen, maar nu nog steeds. Kort haar. Sommige mensen vinden het te jongensachtig en sommige mensen houden gewoon niet van kort. Ik ken niet veel mensen met kort haar, ook verschillende beroemdheden hebben of hadden een kort koppie. :)) Zoals Anne Hathaway (the princess diaries, les miserables) , Emma Watson (harry potter) en Ginnifer Goodwin (once upon a time). Ik vind kort haar heel leuk om te hebben en het vertelt meteen ook meer over jezelf, dat je lef hebt om je haar zo kort te knippen. Ik ben nog maar 13 en dat vinden de meeste mensen echt heel stoer om dan al je haar zo kort te knippen. :))



maandag 5 augustus 2013

Back to Holland.

Hee allemaal!

Ja hoor. Ik ben weer terug in Nederland. Pff. Ik mis Londen wel ontzettend. Maar het is toch wel fijn om gewoon weer thuis te zijn en in je eigen bed te liggen. Het hotel was ontzettend goed, het was heel luxe en goede service. Ik heb natuurlijk in Londen ook wat dingetjes gekocht, buttons, sleutelhangers... Noem maar op! Ik heb ook een blouse en een broek gehaald, maar die zal ik posten in mijn volgende ootd. Dit zou allemaal ook in mijn ootd komen, maar ik dacht dat het handiger zou zijn als ik twee aparte berichten maak. Ik ben echt blij met mijn spulletjes en ben ook blij om weer terug te zijn in Nederland. Jammer genoeg hebben wij hier geen bad dus moet ik maar gaan staan. Maar daar wen ik snel aan, ik was ook maar 4 dagen weg. Haha. Nou, genoeg gepraat. Op naar de foto's en dan vertel ik jullie daar ook een kort verhaaltje bij. Hihi. :))

zondag 4 augustus 2013

The London Diary: 4

Hee allemaal!

Dit is alweer mijn laatste London Diary. Jammer. Ik vond het net zo leuk worden maar ik heb nu ook echt heel wat te vertellen! Ik ben vandaag namelijk naar het Imperial War Museum gegaan en ook naar The Beatles Store. Het ging allemaal via dezelfde metrolijn dus dat viel reuze mee. In de vakantie heb ik wel heel vaak posters gezien van mijn favoriete serie Game of Thrones. Dat werd dus tellen en ik had iets van 160 posters daarvan gezien. Ik werd gek, dus heb ik toch maar een foto genomen. Een kleine herinnering aan Londen. Haha. Nou, ik heb natuurlijk niet een foto genomen van alle posters, eentje was wel genoeg. Ik heb natuurlijk wel andere foto's gemaakt. Vooral van het museum. Het zijn er niet heel veel, maar wel leuk. Het museum is best wel aangrijpend. Er was een zaal over de Tweede Wereldoorlog en daar kreeg ik toch wel een brok in me keel. De oorlog was een gruwelijke tijd...


zaterdag 3 augustus 2013

The London Diary: 3

Hee allemaal!

Dit is alweer mijn derde London Diary. Morgen de laatste en dan weer terug naar Nederland. Ik heb echt genoten hier en natuurlijk van het hotel! Mijn ogen vallen een beetje dicht, dus laten we maar snel verder met dit bericht. Ik heb vandaag niet echt veel bijzonders gedaan. Alleen wat shoppen bij het grootste winkelcentrum in Europa dit moment, Westfield. Ik heb niet erg veel gekocht, alleen een blouse, sokken en een leuke broek. Ook natuurlijk wat gegeten. Namelijk bij een hele leuke sushibar! Met van die rijdende banden en dat je dus zelf kunt pakken wat je hebben wilt. Ik heb niet erg veel genomen, aangezien het erg vullend is! Het waren echt van die hele grote sushi's. Maar het was echt superlekker! ♥

vrijdag 2 augustus 2013

The London Diary: 2

Hee allemaal!

Daar ben ik dan weer met een nieuw berichtje. En deze keer wel met foto's erbij! Gister lukte dat even niet maar nu dus ook even de foto's van gisteren erbij. Het zijn nu nog geen honderden foto's. Maar ik ben ook nog niet weg, dus er komen echt nog wat meer foto's bij! Het zal misschien wel een beetje door elkaar liggen, maar bij iedere foto staat er wel een kort verhaaltje en/of uitleg. :))

donderdag 1 augustus 2013

The London Diary: 1

Hee allemaal!

Ik heb het overleefd! Ik was echt doodsbang dat ik Londen niet zou redden maar toch. Ik had me niet zo'n zorgen moeten maken over het hele vliegtuig gebeuren. Ik had wel veel last van hoofdpijn en misselijkheid, echt de symptomen van vliegangst. Ook voor dat ik in het vliegtuig ging had ik hevige hartkloppingen. Maar het gaat het goed! Het is hier ontzettend warm en ik relax nu even. Het was echt een zoektocht naar het hotel. We waren zo wat verdwaald, maar dat heb je in een onbekende stad. Naja. We leven allemaal nog en aten even wat bij de Macdonalds, die was heel dichtbij het hotel. Daarna inchecken en nu zitten we in het hotel! En daarna lekker naar de stad en dan zien we wel verder. :)


woensdag 31 juli 2013

Tips tegen Vliegangst.

Hee allemaal!

Jullie kennen ze vast wel. Mensen met vliegangst. Het is echt niet iets om je er voor te schamen of zo, maar hier wat tips tegen vliegangst! Ik schrijf dit bericht omdat ik zelf ook een soort van vliegangst heb. Ik ga namelijk dus binnenkort naar Londen en we gaan met het vliegtuig en ik vind vliegtuigen nogal eng. Vooral als je erin zit. Pff, mijn benen trillen nu al en het zijn echt geen spanningen hoor! Nou, laten we maar snel beginnen met de symptomen en  tips tegen vliegangst. 


dinsdag 30 juli 2013

The London Diary: uitleg.

Hee allemaal!

Zoals ik jullie al duidelijk maakte ga ik binnenkort op vakantie naar Londen. Dat betekent dus dat ik niet thuis ben en dus ook weinig kan bloggen. Maar ik hou een London Diary bij. Dat is gewoon een vakantie logboek met allemaal belevenissen en foto's natuurlijk! :)) De blog blijft dan nog gewoon leven want Frey zal in die tussentijd ook veel bloggen. En ik hou mijn London Diary bij. :)) Maar wat houdt dat eigenlijk in? Zo'n London Diary? Ik zal het jullie uitleggen zodat jullie een beetje weten wat jullie nog allemaal te wachten staat de komende weken. 


maandag 29 juli 2013

Outfit of the Day.

Heyhey!

Sorry dat ik een tijdje niet heb gepost, was best wel druk en had ook geen inspiratie! Maar nu, ga ik mijn outfit of the day posten! :)


Dit is mijn ouftit van vandaag, een legging, rokje, een soort tuniek/jurkje met bloemetjes en een blauwe blazer. Ik draag deze combinatie met de blazer niet heel erg vaak, maar ik vind het wel leuk gecombineerd zo dus ik dacht doe het maar weer eens aan!


Hier zie het wat beter, dat het om een bloemetjes jurk gaat! Het is een echt zomerjurje en ik vind het dus goed bij het seizoen passen. De blazer heb ik er over heen omdat het zo nu en dan wel wat frisjes is. De blazer heeft korte mouwen en past (bijna) overal boven!



Dit is mijn make-up en mijn grote strik! De strik was een tijdje kapot maar die heb ik gemaakt, hoe hij in elkaar zit daar zullen we het maar niet over hebben... Ik ben best wel verzot op strikjes, vooral omdat ik ze zo schattig vind! Ik heb mijn haar los met deze haarband erin.


Dit is mijn make-up, eyeliner met mascara! Ik draag het sinds kort elke dag, en ik vind het mooi! Het maakt mijn ogen groter en het ziet er ook niet overdreven uit, want ik doe niet een extreem dik lijntje erop! De mascara maakt het compleet, niet super dik maar wel dat het opvalt!

Zo zie ik er vandaag dus uit, als je wilt weten waar ik dit alles heb gekocht, kijk dan hieronder:

 Van de meeste dingen weet ik het wel, maar helaas kan ik het jurkje en de blazer niet met zekerheid zeggen, sorry hiervoor!

Legging: H&M, voor ongeveer €4,95.
Rokje: H&M voor €5,-
Jurkje: /
Blazer: /
Eyeliner: Novy €4,50.
Mascara: Etos, van het eigen merk, voor €1,75.

Dit was mijn outfit of the day!

xoxo Frey

zondag 28 juli 2013

Outfit of the Day.

Hee allemaal!

Ja, het was de bedoeling dat we iedere dag een OOTD post zouden doen. Maar daar hadden we niet iedere dag de tijd voor, of we vergaten het. Frey en ik hebben ook een leven buiten het bloggen en het is nou eenmaal vakantie en dan zit je niet zo vaak meer achter de computer of zo. Naja. Ik heb weer even een paar uurtjes rust en ga dus weer een OOTD post maken!

Zoals ik al in ons eerste OOTD post vertelde ben ik dol op bohemian. Ik hou trouwens ook van flower power. Alles wat met dat soort kledingstijlen te maken heeft. Jammer genoeg heb ik weinig kleding die daarop lijkt en ik ben daar ook hard naar op zoek! Ik was dus laatst in de stad (paar maanden geleden) en zag toevallig een lange rok staan voor een paar euro. Ik moest hem hebben en was toevallig toen ook bezig met voorjaarskleding uitzoeken. Dus wat nieuwe shirtjes, die rok en een zomerjasje. Ik draag de outfit nog heel vaak. Ik heb (toen ik de comic shirt kocht) ook een riem bij gekocht om het nog een leuker tintje te geven. Het is een elastische riem dus het past aan iedereen aan. :)


zaterdag 27 juli 2013

Hoe laat jij zien dat je voor vrede bent?

Hee allemaal!

Jullie kennen ze vast wel. Mensen die zijn voor vrede. Ik ben bijvoorbeeld een van die mensen die dolgraag wereldvrede wilt. Als sinds dat ik wist over oorlogen en verschillende aanslagen wilde ik dat er vrede zou komen op de wereld. Maar het is lastig om vrede te maken op heel de wereld, want niet iedereen wilt daaraan meedoen. Dat vind ik jammer, want nu hebben we best wat problemen op de wereld en er komen steeds meer problemen bij. 
Maar er zijn vast meer mensen, zoals ik, die dolgraag vrede willen op de wereld. Haha, dit klinkt misschien heel raar. Misschien klink nou wel als zo'n hippie (die stijl is trouwens heel leuk). Naja. Als jij voor vrede bent over heel de wereld, wereldvrede, hoe laat jij het dan zien bij de mensen om je heen? Laat ons jouw manier van het laten zien dat jij voor vrede bent weten door te reageren op dit bericht en misschien reageren wij wel terug! :)


Een beetje clearasil doet wonderen!

Hee allemaal!

Ik heb echt een groot probleem met puistjes en pukkeltjes. Hoort ook bij de leeftijd en er zijn vast meer mensen die hetzelfde probleem hebben als ik. De meeste bedekken hun puistjes en pukkeltjes met dikke lagen foundation of knijpen het weg. Maar dat is niet echt iets wat ik jullie aanraad. Gebruik beter een beetje van Clearasil. Je kunt het vinden bij de drogist en is vrij duur. Maar je ziet echt het resultaat! :)

vrijdag 26 juli 2013

Jay's nagels.

Hee allemaal! 

Jup, we dachten dat we vandaag inspiratieloos waren. Geen inspiratie voor een nieuw bericht. Tot dat ik net weer naar mijn nagels keek en me bedacht. Ik heb me nagels weer na een maand gedaan en moest wel hierover bloggen. Misschien is het niet het duidelijkste wat er is maar je kunt natuurlijk op de foto klikken om het te vergroten. Ik laat natuurlijk niet meteen hier zien wat ik heb gedaan op mijn nagels. Daarvoor moet je klikken op 'meer lezen' wat hieronder zo duidelijk mogelijk staat. Net als de meeste berichten hier op deze blog. Ik hou van dat knopje!! :))


donderdag 25 juli 2013

Outfit Of The Day.

Hee allemaal,

dit is ons eerste Outfit Of The Day post. :) En omdat ik (Jay) dit berichtje schrijf laten we ook maar meteen beginnen met mijn outfit. Ik heb niet echt een stijl, maar ik hou erg van bohemian. Jammer genoeg heb ik weinig bohemian kleding. Wel wat bloemetjes hier en daar en af en toe ook nog Tribal Aztec. Maar ik ben nog wanhopig op zoek naar nog meer! :)


Gelukt!

Hee allemaal!

Een tijdje terug hadden we een post gemaakt die ging over hoe je je eigen chocolate chip cookies moest maken. En vandaag maken we een post die gaat over hoe onze chocolate chip cookies eruit zien! Ze zien er wel niet uit als op Google, maar ze hebben echt wel dezelfde smaak! :)

woensdag 24 juli 2013

Wij zijn nu ook op Twitter!

Hallo allemaal!

Klein berichtje hier, sinds vandaag zijn wij nu ook te vinden op Twitter! Ja, om nog meer reclame te maken voor onze blog die nu al 264 paginaweergaven heeft! Dank jullie wel! :)
Natuurlijk kunnen jullie ons nog steeds liken op Facebook. En jullie kunnen ons ook natuurlijk volgen via de blog zelf of ons volgen via Twitter. We houden alles op de hoogte en tweets, berichtjes of reacties zijn altijd van harte welkom! Misschien reageren wij dan wel terug en volgen we jou ook wel terug via Twitter. :)
Heb je ook een blog? Stuur de blog dan naar ons op en misschien volgen we jou blog ook meteen weer terug als een soort bedankje voor het volgen van onze blog. :)

xoxo


Wat kun je nog meer doen met nagellak?

Hallo allemaal!

Je hebt veel nagellak en je doet er helemaal niks mee. Je wilt het niet weggeven of weggooien. Want dat vind je zonde. Hier heb ik een superleuke tip wat je kunt doen met nagellak! :) Het is ene superleuke manier om iets op te pimpen en zo gebruik je ook nog eens je nagellak! Leuk, toch? En dan is het ook geen zonde van je geld dat je niks voor niks die nagellak hebt gekocht. ;)


dinsdag 23 juli 2013

Tekenen: Een hobby voor jong en oud.

Hee allemaal!

Ik ben al sinds dat ik een potlood kon vasthouden dol op tekenen. In de loop van de jaren heb ik mijn teken kwaliteiten verbeterd en ben ook dus begonnen met personen tekenen. Bijvoorbeeld van series of films. Meestal van mijn favoriete series of films. Ik heb speciaal voor deze post een paar foto's geupload om ze aan jullie te showen. :)


Zomer aan je nagels.

Hee allemaal!

Nu we de zomer dus echt kunnen zien betekent het ook weer om leuke zomerse dingen op je nagels te doen. Ik heb hier een super leuk idee voor zomerse nagels van mijn favoriete 'nail art account' cutepolish. Ze is supergoed met haar nagels en ze is een van mijn grootste voorbeelden! I love her. (L)


Choco Cookies.

Hee allemaal!

Zin in een lekker zelfgemaakt koekje? Hier is het recept voor lekkere chocolate chip cookies! Dit is trouwens het recept voor ongeveer 30 koekjes. Ik wens je heel veel succes en ook heel veel plezier met het maken van de cookies! :)


zondag 21 juli 2013

Summerhits!

Hey!

Eindelijk, zomervakantie! Voor sommigen is de vakantie net begonnen, voor anderen is hij over 3 weekjes alweer afgelopen! Maar wat kun je nou doen als je lekker lui in de zon wilt liggen? Juist ja, muziek op, oordopjes in, ogen dicht en liggen!

Hier heb ik een top 10 met de Summerhits van nu:

1. I love it - Icona Pop

Dit nummer is vol met power!

2. Feel this moment - Pitbull

Lekker los gaan in de disco!

3. Chasing the sun - The Blessed Unrest

Swingen!

4. Don't stop the party - Pitbull, TJR

Hoezo saai liggen? Feestuhhhhh!

5. I could be the one - Avicii

Swingend nummer om te horen!

6. Sonnetanz - Klangkarussell

Chill nummer!

7. Get Lucky - Daft Punk

Irritant als je hem vaak hoort, maar hij is leuk!

8. True Love - Pink, Lilly Allen

Een mooi nummer, die met ware liefde is gezongen!

9. Mirrors - Justin Timberlake

Leuk om te horen!

10. This is what it feels like - Armin van Buuren

Laatste, maar wel één van de beste, luister hem graag. :)

Hier wat nummers waar je hopelijk weer mee verder kunt!

x Frey


Wij zijn nu ook op Facebook!

Hee allemaal!

We hebben nu ook onze eigen Facebook pagina aangemaakt. Hier is de link naar onze Facebook pagina. Like ons als je onze blog de moeite waard vind! :)
Op Facebook posten we wanneer we een nieuwe post hebben geplaatst zodat je niet iedere keer naar de blog hoeft. Je kunt gewoon een kijkje nemen op de Facebook pagina en daar staat vast wel of we een nieuw bericht hebben of niet. ;)

xoxo


zaterdag 20 juli 2013

DIY: Kettinkje.

Bonjour! :)

Vandaag ook weer een DIY post. Namelijk, je eigen ketting maken. Je hebt niet veel nodig, en het kost al helemaal niet zo veel tijd. En het is superleuk om te doen, vind ik! Hier is mijn DIY ketting, wat vinden jullie er van? Laat je mening achter bij de reacties. :)


Op vakantie.

Hee allemaal!

De zomervakantie is nou al voor mij 5 dagen aan de gang. Dat betekent dus ook dat ik binnenkort op vakantie ga. Ik ben dan wel weg, maar niet getreurd! Frey en ik blijven posten op de blog. Als het goed is heb ik in het vliegtuig wifi dus kan ik een soort vakantie logboekje bijhouden. Met natuurlijk wat mooie foto's. :)


vrijdag 19 juli 2013

We heart photos, we heart it!

Hey!

Ik ben dus best wel verzot op foto's waar ik mijn gevoel en dingen over het leven in herken! Ik zit heel veel op weheartit, een geweldige site met foto's over van alles,je kan het zo gek niet bedenken of het staat op weheartit. Zelf gebruik ik de mobiele app en download ik mooie plaatjes die ik vervolgens op Facebook zet. De link is: http://www.weheartit.com/ neem vooral een kijkje!

,nu ga ik lekker slapen!

Tot morgen!

x Frey

Dot Painting.

Hi!

Na dat we hebben genoten van drie heerlijke hapjes gaan we nu over naar een ander onderwerp. Dot Painting. Misschien hebben jullie er nog nooit van gehoord, maar het is echt een leuke manier van tekenen! Ik zal uitleggen wat Dot Painting is en laat ook wat mooie voorbeelden zien van Dot Painting. :)


Pittige pizza met rode pepers en pepperoni.

Hee!

Nu ik toch lekker bezig ben met recepten posten, waarom niet nog een? Ik heb gekozen voor een lekkere pittige pizza met rode pepers en pepperoni. 
Ik hou van pittige recepten, zoals rijst met sambal of zo. Ik heb toen ik 6 was vaak rijst met sambal gegeten. Ik ben er dol op. Ik ben ook half Aziatisch, dus misschien komt het wel daardoor. xd


Party Nachos.

Hee!

Je bent jarig en hebt geen zin in simpele snacks. Je wilt iets zelf maken wat lekker knapperig en lekker is tegelijk. Wat dacht je van Party Nachos? Het is makkelijk te bereiden en heerlijk om te eten. :)


Het recept voor een heerlijke smoothie!

Hee allemaal!

Het is zomer en erg warm buiten. Je bent met je beste vriendin lekker thuis en je wilt iets lekkers maken. Wat dacht je van een smoothie? Het kost maar 5 minuten en het is superlekker! :) 

Ik ben dol op aardbeiensmoothies, en ik heb hier een recept voor een heerlijke aardbeiensmoothie! Het is verfrissend en lekker koud. Zo vergeet je even de warmte om je heen en heb je toch nog wat leuks gedaan met je beste vriendin! :)