vrijdag 19 juli 2013

Dot Painting.

Hi!

Na dat we hebben genoten van drie heerlijke hapjes gaan we nu over naar een ander onderwerp. Dot Painting. Misschien hebben jullie er nog nooit van gehoord, maar het is echt een leuke manier van tekenen! Ik zal uitleggen wat Dot Painting is en laat ook wat mooie voorbeelden zien van Dot Painting. :)


Dot Painting is een manier van een tekening inkleuren. Je hebt bijvoorbeeld iets getekend en je wilt hem graag inkleuren, maar wilt hem heel anders inkleuren dan alle andere tekeningen.
Met Dot Painting kleur je het niet zo maar in, maar maak je stippen die heel dicht bij elkaar staan. Sommige tekeningen lijken heel realistisch en je zult dan bijna denken dat het gewoon op normale wijze is ingekleurd. Sommige mensen zijn daar echt gespecialiseerd daar in en zijn daar ook echt jaren mee bezig geweest om het te kunnen oefenen!


Je kunt Dot Painting met allerlei materialen inkleuren. Stift, potlood of verf. Dot Painting is best wel makkelijk, als je het geduld er maar voor hebt. Ik doe niet zo vaak aan Dot Painting, maar ik vind het echt een leuke manier van tekenen en inkleuren. Heb jij misschien ook een eigen Dot Painting? Stuur hem op in een reactie op dit bericht en misschien reageren wij wel terug! :)


Dot Painting hoeft niet altijd iets te zijn dat echt 'bestaat' of 'leeft' zoals een wolf of een natuurlandschap. Het kan ook iets heel abstract zijn. Met Dot Painting kun je gemakkelijk een abstract schilderij maken. En abstracte kunst is trouwens ook een van mijn favoriete 'kunststroming'. :)

xoxo






Geen opmerkingen:

Een reactie posten