zaterdag 10 augustus 2013

Hoe haal je gemakkelijk je glitternagellak af?

Hee allemaal,

Nagellakliefhebbers kennen het vast wel. Nagellak met glitters. Superleuk om op je nagels te hebben, maar hoe haal je het eraf? De glitters afhalen is een rotklus, ik weet het. Daarom gebruik ik al een lange tijd geen nagellak meer met glitters, omdat ik al weet dat het weghalen een hele klus is en het blijf altijd wel een beetje aan je nagels kleven. Voor de mensen die het met me eens zijn heb ik hier dus een handige tip hoe je je glitters van je nagels af kunt halen! :))


Je hebt niet veel nodig om dit te kunnen doen, alleen wat nagellakremover, watjes en ook wat aluminiumfolie. Het kost ook niet erg veel tijd om het eraf te halen, ligt eraan hoe dik de laag is van de glitter. Behalve nagellakremover, watjes en aluminiumfolie heb je ook geduld nodig. Want het kan af en toe lang duren, vooral als je een dikke laag glitters hebt gebruikt. Een hele dunne laag glitters is er snel af.

Wat moet je doen?
1.  Maak je watje nat met wat nagellakremovers. Het hoeven geen 2 druppels te zijn, mag wel wat meer.
2. Wikkel het natte watje om je vinger heen. Druk het goed tegen je vinger aan en wikkel daarna nog een watje eromheen zodat het niet te veel gaat druppelen.
3. Wikkel daarna dikke lagen aluminiumfolie over je nagels heen. Doe het strak om je nagels heen, maar niet zo strak dat het pijn gaat doen.
4. Laat het dan ongeveer 5 minuten op je nagels zitten. Ondertussen hoef je niet stil te blijven zitten, je kunt ondertussen even wat doen, bijvoorbeeld een beetje lezen ofzo.
5. Zodra de 5 minuten om zijn haal je de watjes en de folie ervan af en dan zie je goed resultaat. Druk er wel op als je het folie en de watjes weghaalt, zo weet je zeker dat je de glitters wegveegt. En dan ook echt duwen en trekken.
6. Het kan zo zijn dat er nog een beetje glitter is. Dat zit best los dus dat kun je er zo vanaf vegen of wegplukken. :))

xoxo


Geen opmerkingen:

Een reactie posten