woensdag 24 juli 2013

Wat kun je nog meer doen met nagellak?

Hallo allemaal!

Je hebt veel nagellak en je doet er helemaal niks mee. Je wilt het niet weggeven of weggooien. Want dat vind je zonde. Hier heb ik een superleuke tip wat je kunt doen met nagellak! :) Het is ene superleuke manier om iets op te pimpen en zo gebruik je ook nog eens je nagellak! Leuk, toch? En dan is het ook geen zonde van je geld dat je niks voor niks die nagellak hebt gekocht. ;)


Mijn idee was dus om je sleutel een beetje meer op te pimpen. Het klinkt misschien echt ontzettend raar maar het is echt wel de moeite waard! :)

Wat heb je nodig?
1 sleutel (als je er meer wilt maken mogen het ook meer sleutels zijn).
Een paar leuke nagellakjes.
Een grote stapel boeken of schriften (mag ook 1 super zwaar boek zijn).

Hoe pimp je je sleutel op?
1. Leg je sleutel met de buitenkant naar buiten en leg de boeken of schriften op de kant die op de tafel ligt. Zo is hij stevig en kun je op je gemak gaan beginnen.
2. Lak daarna de uitstekende kant van de sleutel met je nagellak. Je kunt er ook stipjes op doen met een andere kleur, wat jij wilt. :) Ook de onderkant!!
3. Laat het drogen en haal daarna pas de schriften en/of de boeken ervan af. Het kan zo zijn dat hij valt maar dat is geen probleem als hij al helemaal opgedroogd is. Als hij niet opgedroogd is en valt kun je opnieuw beginnen. :(
En dit is dus mijn resultaat! Haha, ik heb het gewoon blauw gehouden. Wat vinden jullie ervan? Laat jouw idee hier achter en misschien reageren wij wel op jouw bericht en posten we hem in ons volgend bericht!

xoxo


Geen opmerkingen:

Een reactie posten