donderdag 18 juli 2013

Zomer!

Hee!

Na zo lang wachten zien we de zomer nu echt weer terugkomen! Na al dat regen en treurige weer zien we nou nog alleen maar zon, een blauwe lucht en witte wolken. De bloemen staan weer in bloei en de bomen staan weer vol met groene bladeren. En wat gaan jullie doen in de zomervakantie? 
Veel mensen gaan naar het buitenland, bijvoorbeeld naar Engeland of naar Spanje. Maar er zijn ook mensen die gewoon in Nederland blijven, en hier wat tips voor de mensen die in Nederland blijven met de zomervakantie! :)



Zoals ik zal zei zijn er ook veel mensen die in Nederland blijven. En misschien heb je dan vriendinnen die wel naar het buitenland gaan voor misschien wel een maand. Dan heb je zo wat niemand om mee te praten. Heel jammer dus. En hier dus wat tips om toch lol te hebben in de vakantie! :)


1. Ga met je ouders naar de camping, daar zijn vast wel wat leeftijdsgenoten en zo maak je vakantievrienden! En misschien ontmoet je daar je nieuwe crush. ♥

2. Misschien heb je een vriendin die alleen maar een weekje weg is. Ga naar haar huis zodra ze terug is en geef haar een welkomscadeautje. Zo maak je meteen weer lol!

3. Is er toch nog een vriendin die zoals jij niet naar het buitenland gaat? Ga dan lekker met z'n tweeën shoppen in de stad of ga naar een leuke festival in de buurt!

4. Heb je een leuke buurjongen of leuk buurmeisje? Ga dan met hem of haar een paar keer naar buiten, bijvoorbeeld naar het strand. Kun je meteen lekker bruinen!

5. Je kunt ook gewoon lekker in je eentje naar het strand gaan, heb je een huisdier? Een hond vindt het altijd leuk om naar het strand te gaan! Ga lekker met je hond naar het strand en maak een gezellige wandeling! Misschien ontmoet je dan nog iemand. :)


xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten