donderdag 19 september 2013

Een lekker gezond broodje!

Hoi lieve lezertjes!

Al een tijdje niks gepost op de blog. Komt door school... Gelukkig was ik vandaag een beetje vroeg uit dus kon ik even achter de laptop om de blog een beetje bij te houden. :)

Deze keer kom ik weer met een lekker recept, namelijk een lekker gezond broodje. Naja, ik vind het een lekker gezond broodje. Hihi. Ik ben er dol op en ik neem het vaak mee als lunch voor op school. Maar het is niet lekker voor iedere schooldag, je moet namelijk een beetje afwisselen met het eten wat je meeneemt.


vrijdag 13 september 2013

Pesten.

Hee allemaal!

Jay hier met een nieuw bericht. En dan niet zo'n vrolijk bericht. Ik ga het vandaag namelijk hebben over pesten. Hier op de wereld worden zo veel mensen gepest. Ook hier in Nederland. Ik werd ook wel gepest, maar dat doet er niet aan toe. Ik wil nu dus graag wat vertellen wat de gevolgen zijn als je iemand pest.


donderdag 12 september 2013

Gedichten.


Helahola,

Ik ga jullie vandaag leren hoe ik een gedicht maak, op mijn manier.
Maar wat moet je daar nou eigenlijk allemaal voor doen? Simpel, hier opletten en je weet het.
Veel leesplezier!





dinsdag 10 september 2013

OOTD.

Hi allemaal! 

Jay hier! Ja, het is weer een tijdje geleden dat ik wat heb gepost. Maar in de tussentijd hebben we een vrolijke medeschrijfster bij gekregen. Berry! :) 

Vandaag is mijn tweede schoolweek begonnen en ik wou toch weer een keer mijn favoriete shirtje aan. Namelijk die van The Beatles. Ik ben er nog steeds ontzettend blij mee en ben blij dat ik zo'n shirtje heb. Ik heb me suf gezocht naar een leuk shirtje van The Beatles en een paar maanden terug kreeg ik mijn allereerste. Love it!


zondag 8 september 2013

NailArtPost (NAP)

Heeeeyyyy allemaal,
Berry hier met mijn nailart post!
Ik had hem gisteren moeten posten maar dat is er niet van gekomen...
Ik wil wel even zeggen dat ik nog niet de allerbeste nailartiste ben, hoeft ook niet!
Hier is de eerste foto deze is van mijn linkerhand.
Het is niet de beste foto maar ja, niks aan te doen.
Als je goed kijkt zie je dat het er erg klonterig en bobbelig uit ziet dat was precies de bedoeling.
Want dit is Monster Moon effect. Moon effect houdt in dat je alles van je nagel lakt behalve een heel klein stukje als een soort halve maan alleen heb ik het er expres gruwelijk uit laten zien.
Daarom heb ik het Monster Moon effect genoemd.



zaterdag 7 september 2013

OOTD-Post.

Heeeey allemaal,
Dit is Berry met een nieuwe OOTD-Post.
Het is een lange tijd geleden dus tijd voor een nieuwe!!!
Eigenlijk is deze outfit meer iets voor gisteren want vandaag is het niet zo mooi weer.
Hoe dan ook hier is ie!!!


Nieuw lid.

Heeyy,
Ik ben een vriendin van Frey en Jay en ik mag nu met ze samenwerken ik ben nu officieel lid van The Happy Goats. Ik heet Berry ik ben 13 jaar en woon in Nederland. Mijn hobby's zijn tekenen, fotograferen, zingen, dansen, schrijven, lezen en nailart. Ik vind het erg leuk dat ik nu meedoe met deze blog en zal ook veel schrijven, ik mag ook meedoen met de OOTD-Posts en zal af en toe ook nailart foto's posten met uitleg.
Byeeeee
Groetjuuus Berry
 -XXXXX-

zondag 1 september 2013

School.

Hee allemaal!

Frey en ik hebben het nu echt heel druk. Dat komt omdat we nu weer bezig zijn met school enzo. Voor Frey is school allang al weer begonnen. Maar voor mij begint het nog maar pas, namelijk dinsdag. We willen hier dus mee zeggen dat we de laatste tijd weinig gaan posten op onze blog. Dat vinden we allebei heel jammer, maar zo is het leven nou eenmaal. Maandag kan ik sowieso nog even een berichtje maken als ik tijd heb. 

Maar dinsdag echt niet meer. Ik kan mijn boeken gelukkig gewoon ophalen op school en dan moet ik hard beginnen aan kaften. Want dat heb ik dus niet gedaan en dat heb je ook als je je boeken op school moet ophalen. Dan kun je ze niet van te voren al gaan kaften. :(


Outfit of the Day.

Hello everyone! :)

We hebben al een tijdje geen OOTD post gemaakt en dus besloot ik er maar weer eentje te maken. Ook al is het heel koud buiten, binnen is het nog wel zomers! Naja, bij mij thuis dan. Ik heb dus gekozen voor een zeer blauwe outfit en ik draag deze outfit ook nog maar pas voor de eerste keer! Ik heb gewoon maar wat uit mijn kast gehaald en aangetrokken. 

En ben gisteren weer naar de kapper geweest om mijn haartjes een beetje bij te knippen. Ja, ik heb geen zin om te wachten tot dat het weer lang is. Trouwens, ik vind lang haar helemaal niks. Kost veel tijd om te wassen en te borstelen. En ik heb best dik haar dus dat is sowieso moeilijk kammen. 

Ik ben niet echt veel veranderd qua kapsel de laatste maanden. Hihi. Misschien wel van lichaam, ik ben gegroeid en ben natuurlijk weer wat aangekomen. Maar waar zie je het? In ieder geval niet bij mijn armen. Hihi. Misschien wel bij mijn buik, maar iedereen heeft toch wel een buikje? En weetje, ik ben niet zo'n meisje die in haar bikini gaat rondlopen op een warme zomerdag. Ik loop dan lekker in een t-shirt met een short. Simpel en niet te bloot, toch?