vrijdag 29 november 2013

Outfit of the Day.

Hoi allemaal,

het is al weer iets van een week geleden dat we wat hebben gepost op de blog. Weer een beetje inspiratieloos en druk. Daarom kom ik vandaag weer met een Outfit of the Day post. :) Ik ben vandaag ook eens even wezen winkelen (had even nieuwe schoenen gehaald) en dat kan ik er dan meteen bij posten. :)


vrijdag 22 november 2013

Wishlist: Clothes.

Hi lieve lezers,

Ik zat al een tijdje te piekeren waar ik vandaag over zou moeten bloggen. Dus heb ik maar besloten om een post te maken over mijn wishlist. Wishlist? Ja, mijn wishlist. Wat ik nu dolgraag wil hebben qua kleding. Niet veel hoor. Maar waar zou ik dan anders over moeten schrijven? 



maandag 18 november 2013

Mijn favoriete feestdagen: Kerstmis.

Hoi lieve lezers,

Het is pas midden november en ik ben al helemaal in de kerstsfeer! Ja, ik hou dan wel niet van de sneeuw en kou. Maar december is toch mijn favoriete maand. Voor al omdat het dé maand is met de leuke feestdagen, Sinterklaas en Kerstmis. Naja, ik vier al een tijd geen echte Sinterklaas meer. Maar Kerstmis vier ik nog altijd met mijn familie! :)



zondag 17 november 2013

Outfit of the Day.

Hoi lieve lezers,

We hebben al een tijd geen OOTD post gemaakt. Dus vandaar dat ik vandaag met een nieuwe OOTD post kom. Ik moest ook een beetje rekening mee houden dat het niet handig is om een OOTD post te maken met dezelfde outfit waarvan je al eerder een OOTD post hebt gemaakt. Dus heb ik wat leuke kledingstukken erbij gehaald en besloten om daar een OOTD post over te maken. 
Het zijn misschien kledingstukken die je wel eens eerder hebt gezien. Maar dat maakt natuurlijk helemaal niks uit. Toch? :)


vrijdag 15 november 2013

DIY: Memory box.

Hoi lieve lezers!

Weer een nieuw fris bericht. We hebben een tijdje geen DIY post gemaakt. En omdat ik weer een idee heb om thuis zelf ook te doen, maak ik weer een nieuwe DIY post! :)

De foto van je geboorte, de dag dat je voor de eerste keer naar school ging, de foto van je eerste vriendje of vriendin. Waar kun je dat allemaal in bewaren? Ja, in je nieuwe 'memory box'! Mijn post voor vandaag gaat dus over hoe je je eigen 'memory box' kunt maken. :)


dinsdag 12 november 2013

Over de Streep: Mijn verhaal.

Hi lieve lezertjes,

hier ben ik dan weer met een nieuw bericht. Namelijk over het programma 'Over de Streep'. Sommige mensen noemen het ook wel eens 'Ga over de Streep' maar het komt op hetzelfde neer.

Waarom maak ik hier een bericht van?  Ik maak hier een bericht over omdat ik graag hier wat over wil vertellen. En ook omdat ik het vorige week woensdag (06-11-2013) heb gedaan met mijn school. Gelukkig niet voor het programma zelf, maar met stichting Radar.


zaterdag 9 november 2013

Carrie.

Hoi lieve lezers,

het is weer een tijd geleden dat Frey, Berry en ik wat hebben gepost op de blog. En dat spijt ons heel heel heel erg. Omdat we het zo druk hebben met school en alles hebben we ook weinig tijd voor de blog. En we proberen zo veel mogelijk tijd vrij te maken voor een nieuw bericht op de blog.
Maar hier ben ik weer met een nieuw frist bericht. En dat namelijk over de film die nog maar pas in de bioscopen draait. Carrie. :)