vrijdag 14 maart 2014

DIY: A jar full of quotes. ♥

Hoihoi,

Oké, het is echt weer meer dan een maand geleden dat we iets hebben geplaatst op de blog. Maar we zijn nou echt inspiratieloos de laatste tijd. Maar wees gerust, ik (Jay) kom weer met een heel leuk DIY dingetje. :) Namelijk, een potje vol met quotes. En wat houdt dat allemaal in?




Ja, wat is dat nou, 'A jar full of quotes'? Nou, dat is simpel. Het is gewoon een potje met verschillende soorten quotes die je horen te laten denken over het leven. Je kunt er 365 (dan maak je iedere dag 1 open) maken of 52 (dan maak je iedere week 1 open) of je maakt er heel simpel 12 en opent iedere maand eentje, maar ik heb dus gekozen voor 52 quotes.

Wat heb je nodig?
- Een pot met deksel waar je alle quotes in kunt doen.
- Voldoende papier (het mag ook gekleurd papier zijn, wat jij leuker vindt).
- Een paar stiften.
- Een schaar.


Wat moet je doen?
Het is heel makkelijk om je eigen 'jar of quotes' te maken. Je schrijft quotes op een papiertje en knipt ze uit, dan vouw je ze zo klein mogelijk op en doe je ze in de pot. Hier maak je er zo veel als je maar wilt. Bijvoorbeeld 365 als je iedere dag eentje wilt openen, of 52 als je iedere week eentje wilt openen. 
Het is leuk als cadeautje voor iemand om diegene iedere dag of iedere week op te vrolijken of gewoon leuk voor jezelf om jezelf een beetje op te vrolijken. :)


Wanneer je klaar bent doe je alle quotes in het potje en doe je de deksel erop. Je kunt natuurlijk de pot zelf ook nog versieren om het er nog leuker uit te laten zien. Maar ik hou hem gewoon zoals ie is en doe de quotes in de pot. En ik ben van plan om dit potje aan iemand te geven om haar even een beetje op te vrolijken. :)

Lijkt dit je een leuk idee? Probeer het uit en laat jouw 'jar of quotes' zien door een reactie te plaatsen op dit bericht. :)

xoxo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten