dinsdag 24 december 2013

Vrolijk Kerstfeest iedereen!

Hoi iedereen,

Het is nu nog misschien 1 dag te vroeg om het te gaan posten maar morgen is het al weer eens 25 december en dat betekent dus dat het weer eens Kerstmis is. Ja, de tijd gaat zo snel voorbij. En wij van Eternally Butterflies willen jullie een mooi 2014 wensen en vrolijke Kerstdagen. :) Ik hoop dat jullie nog allemaal wel heel blijven tijdens het vuurwerk afsteken en dat jullie niet met spoed naar het ziekenhuis gebracht moeten worden. :)


zaterdag 14 december 2013

Rijst balletjes.

Hi lezers,

daar is Jay weer en nog steeds in de sfeer van gerechten. En ook nog steeds een beetje in de Aziatische sfeer. Ik kom namelijk weer met een Aziatisch gerecht, namelijk rijst balletjes! :)


Hoe maak je lekkere tonijn sushi?

Hee allemaal,

Het is al weer 9 dagen geleden dat we een bericht hebben gepost op de blog en dat spijt ons heel erg. En nu heb ik (Jay) weer eens een hoop ideetjes, ik ga weer terug naar de gerechtentips. En deze keer leer ik jullie om heerlijke tonijn sushi te maken!


donderdag 5 december 2013

Sinterklaas!

Hallo iedereen,

Ja, het is weer zo ver. Het is 5 december dus dat betekent dat het Sinterklaas is. Oké, ik vier het zelf niet meer maar het is toch wel leuk om er even een blogpost over te maken. Want, wat doe jij nou bij Sinterklaas?