woensdag 23 oktober 2013

Outfit of the Day: Jay.

Hoi lezers!

Ik zat eens te denken wat ik deze keer zou gaan posten. Ik had weinig inspiratie en bedacht me opeens dat ik weer een OOTD post wou doen. En hier dus mijn nieuwe OOTD post. Niet heel erg bijzonder of zo. Maar toch altijd wel leuk om te doen, toch? 

Hier een fotootje van mijn outfit. De foto's zijn een beetje mislukt maar duidelijk is het toch wel? Het lag waarschijnlijk aan mijn camera. Hij was een beetje blauwig bezig maar daar zal ik zo eens naar kijken. :)


maandag 21 oktober 2013

Tekenen: Een levenslange hobby.

Hoi lieve lezers!

Weer een tijd geleden dat we iets hebben gepost. Wij hebben het heel druk de laatste tijd maar gelukkig is het voor mij ook herfstvakantie! :) Dus dat wordt eens tijd voor een nieuwe post.

Als je zo naar de titel kijkt weet je denk ik misschien al waar ik het over zal gaan hebben. Tekenen. Ja, ik dacht dat ik daar nog helemaal niks over had verteld. Maar ja, als ik dat al deed was het waarschijnlijk maar een heel erg kort bericht. Teehee.

Ik laat in deze post heel erg veel tekeningen van me zien en ik hoop dat jullie er zullen van genieten. Ik probeer er bij iedere tekening een korte uitleg te geven van wie hij/zij is en waarom ik het heb getekend. Ik kan er ook het origineel bij doen maar dan wordt het echt een super lange post. Laten we maar beginnen met de tekeningen! :)


zaterdag 5 oktober 2013

DIY Nail Polish Swatch Book!

Hi allemaal!

Het is een tijdje geleden dat we wat hebben gepost op onze blog. En dat spijt ons heel erg. Echt waar. Dus nu kom ik (Jay) met een nieuw fris bericht. 

Ik ben dus echt een nagellakliefhebber en zoek altijd naar inspiratie. Een van mijn grootste inspiratiebronnen is cutepolish. Ze heeft echt van die leuke ideeën voor je nagels. Bijvoorbeeld je eigen Nail Polish Swatch Book, waar mijn bericht over zal gaan. :) Hier de video!